Elsykkelkit

Skal din vanlige sykkel bare ha en oppgradering? Ombygningssett, eller elektrisk sykkelsett, som det også kalles, består av komponenter som brukes til å forvandle en vanlig sykkel til en elektrisk sykkel! Elsykler er ganske populære transportmidler som ikke belaster vårt miljø. Vi tilbyr el sykler til lave prise rog nå kan du også forvandle sykkelen din selv.

16 artikler

per side

16 artikler

per side

Hvilket sett bør jeg velge?

en maksimale tillatte motoreffekten er 250W, men mange velger de sterkere alternativene 500W eller 1000W for å få mer kraft i bakker, bedre akselerasjon og høyere topphastighet. Hvis du velger en direktedrevet motor, har navet en diameter på ca 23 cm. De forskyvbare navmotorene har mindre størrelser da det er et gir inne i navet. I tillegg til et mer diskret utseende, gir girkassen også mindre rullemotstand på tider når navmotoren ikke virker.

Hva trenger jeg å kjøpe i tillegg til ombyggingssett?

I tillegg til selve ombygningssettet, trenger du en batteripakke som passer. Du kan velge mellom bly- eller litiumbatterier. Blybatterier er billige, men veier mer, tåler mindre ladingssykluser og krever litt mer vedlikehold (ingen dype ladninger, skal lades opp når de ikke er i bruk, etc.). Litiumbatterier er lettere å montere, bedre montert på sykkelen, tåler flere ladesykluser og er ikke så følsomme for funksjonsfeil.

Hva med batterier?

I tillegg til batterier velger mange en såkalt momentarm, spesielt til sterkere motoralternativer. Det virker som et ekstra løft til sykkelgaffelen for å hindre at hjulakselen svinger i gaffelen.

Passer settet på sykkelen min?

Generelt passer disse kittene nesten alle sykler på det Norske markedet. Avstanden til frontgaffelen er en standard dimensjon, 100 mm. Unntakene som disse settene ikke passer med, er motorsykler, forhjulsykler i lettvektsmateriale (stålgaffler anbefales), og for noen konverteringskit, sykler med skivebrems. Vår nye EvoKit elektriske sykkelpakke med 250W og 500W kraftstyrke har imidlertid brakett for bremseskiven på navet.

Kan dere montere det på?

Merk: Ombyggingssett er et "gjør det selv" produkt som krever at du har kunnsap om teknologi. Man bør kunne håndtere et loddejern for å utvide / forkorte kabler som passer din sykkel. Videre er det en god ide å eie en multimeter for å sikre at du for eksempel Serie-kobler blybatterier riktig, etc.

Viktig informasjon

OBS: Ombyggingskit er et "gjør det selv"-produkt som krever at man er noe teknisk anlagt. Man bør kunne håndtere en loddebolt for å kunne forlenge/forkorte kabler slik at de passer godt til nettopp din sykkel. Videre er det en god idé å ha en multimeter slik at man er sikker på at man f.eks. seriekobler blybatterier korrekt etc.Rask hjemmelevering


Fri frakt over 1000 kr


Gode priser


Åpent kjøp i 60 dager

En elektrisk sykkel er ditt beste hjelpemiddel i en travel hverdag. Kjøp kjente merker av høy kvalitet hos oss. Vi tilbyr sykler for menn og kvinner i forskjelige prisklasser. Åpent kjøp i 30 dager og fri frakt på ordre over 1000 kr.