Elsykler

Elektrisk sykkel ditt beste hjelpemiddel i en travel hverdag. Kjøp kjente merker i god kvalitet her hos oss. Vi tilbyr et stort utvalg i både elsykkel for herre og elsykkel for dame! Hos Ruller.no får du også;

  • 1 års garanti på din elektriske sykkel
  • Garanteret laveste priser
  • 60 dages returrett

19 artikler

per side

19 artikler

per side

Her finne du din nye elsykkel

En elektrik sykkel gjør hverdagen mye enklere, og kanskje du allerede har bestemt deg for en el-sykkel? Enten for å frakte deg med el-sykkelen på jobb, hente barna i barnehagen, eller kanskje du driver med leveranse på jobb? En elsykkel gjør livet mye enklerer i byene mellom fjellene. Vi som alle ønsker å være godt trent, men lange og tunge strekninger samt vekt setter begrensinger på hvor mye man kan bruke sykkelen. Men med en elsykkel får du ikke bare med deg hele familien, men den daglige handelen kan også blir unnagjort på samme tur. Hvor bra er ikke det


Hva må jeg tenke på når jeg velger elsykkel?

Det første man må se på er hvilken behov men har. Og deretter velge sykkel. Stander for en elsykkel er en motor på 250w. Men selvfølgelig finner man motor krefter til alle behov. Det som også er verdt å ta med i betraktningen er hvilken type batteri det er på sykkelen. De ulike elsyklene kommer med ulike batteri, og er derfor noe som må taes med i betraktningen.


Batteriet i den elektriske-sykkelen er hjertet av sykkelen og elsykler kommer vanligvis med to ulike typer batteri, enten lithiumbatteri eller et blybatteri. Lithiumsbatteriet er litt lettere en blybatteriet og både har lengre levetid både når det kommer til batteriet i seg selv og til holdbarheten mellom hver ladning. Men de er litt dyrere enn blybatteriene og derfor finner man elsykler med begge typer batteri da sykkelen da gjerne blir billigere i pris. Informasjon om hvilken type batteri det er på de ulike syklene finner du i beskrivelsen av hvert enkelt produkt.


Hvilken type elektriske sykler finnes det?

I vårt sortiment av elsykler finner du sykler for alle behov og ønsker. De letterer elsyklene kommer i både herre og dame modeller med en kurv bak til oppbevaring ved behov. Om behover for oppbevaring er større finnes det større modeller med tre hjul og kasse foran hvor man kan oppbevare og frakte det man ønsker.


Hvordan er det å sykle med en elsykel?

Om det er som å lære å sykle igjen vet vi ikke helt. Men komfort nivået er hvertfall noe helt annet! Det å nyte turen og barieren for å komme seg ut i frisk luft er definitivt mindre, og vi hører titt som ofte at de som har kjøpt seg en elsykle plutselig ikke har like stort behov for bilen lengre. Bare det økomiske i betraktning så er det hverken veiavgift, eller avgifter for bompenger eller parkering med en elsykel. Det er vel tre kjempe gode grunner i seg selv til å ta steget å kjøpe seg en elsykkel først som sist.