Salg

Elscooter Nitrox Ultralite 250W

Hvis du er ute etter en superkompakt, premium elektrisk El-sparkesykkel som er sammenleggbar og kan bæres på bussen, toget eller som kan legges inn i bagasjerommet i bilen, er Elscooter Ultralite 250W noe for deg. Med en super lys aluminiumsramme og litiumbatteri veier modellen bare 8,5 kg, og er bygget for å brukes av voksne.

Vanlig pris: kr 3 995,00

kr 3 499,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Motoren er en vedlikeholdsfri navmotor plassert i forhjulet. Fordelen med navmotorer er at det ikke er noen kjede eller drivrem man trenger å passe på. I tillegg er motoren av en børsteløs modell, noe som gir mye kraft, selv om effekten er "bare" på 250 watt. Elscooter Ultralite 250W er i stand til å håndtere lastvekt på opptil 90 kg, og topphastigheten er rundt 20 km/t.

Litiumbatteriet har 18650 kvalitetsceller fra velkjente LG, noe som garanterer lang levetid. En ladning tar ca 2-3 timer og gir opptil 10-15 km rekkevidde, avhengig av hvordan man kjører. Bremsesystemet er basert på elektromagnetisme, noe som eliminerer behovet for justering og utskifting av slitte bremseklosser. Bremsen har også en regenerativ (lindrende) effekt. En mekanisk fotbrems er tilgjengelig for bakhjulet.

Kontrollpanelet inneholder batteriindikator og strømbryter. På forsiden er det et stilig integrert LED-lys om du skal kjøre når det er mørkt ute.

Fakta om Elscooter Ultralite 250W:

- Motor: 250W børsteløs navmotor
- Toppfart: 20 km/h
- Batteri: Lithium, LG 18650, 24V 5,2Ah
- Rekkevidde per ladning opp til 10-15 km
- Rammematerial: Aluminium
- Totalvekt: Ca: 8,5 kg
- Mål: 1060 x 480 x 920 mm
- Mål sammenlagt: 939 x 480 x 200 mm
- Mål ståplate: 620 x 120 mm
- Hjulstørrelse front: 6 tommer (ca: 15,5 cm)
- Hjulstørrelse bak: 5 tommer (ca 13 cm)
- Maks. lastvekt: 90 kg

BØRSTELØS VS. BØRSTEMOTOR:
Når man snakker om elektriske motorer, er det i hovedsak to forskjellige teknologier: børstemotorer og børsteløse motorer. Børstemotorer hfunnet lengst og er ofte funnet på litt billigere produkter med elektriske motorer. Børsteløse motorer er en nyere og bedre teknologi med flere fordeler:

Bedre effektivitet (f.eks mindre värme)
+ Høyere dreiemoment (250W børsteløs opplevelses sterkere enn 250W børst)
+ Mindre vedlikehold (ingen børster trengs utskifting over tid)
Roligere kjøring

Ulempen med en børsteløs motor er at konstruksjonen, og dermed motoren, er dyrere enn børstemotorer.

Navmotorer:
Noen elektriske kjøretøyer har såkalte navmotorer, noe som betyr at den elektriske motoren er integrert i et av hjulene. Fordelen med dette er at du ikke trenger å ha kjede eller belte mellom motoren og drivhjulet, noe som betyr at du ikke trenger å stramme, smøre og vedlikeholde kjedet/beltet. I tillegg vil det ikke være noe kjedesøl hvis du vil ta med produktet, for eksempel i bagasjerommet på bilen. Alle nav el-motorer på Rull.no er av børsteløs modell. Alt i alt betyr dette at Nav-motorprodukter krever minimal vedlikehold og er av høy driftssikkerhet!

Batterier:
I elektriske kjøretøy er det batterier som vanligvis er av bly eller litium type.

Blyakkumulatorer har vanligvis spenning på 12 Volt, og produkter med høyere driftsspenning har derfor serieforbundne blyakkumulatorer (f.eks. 3 stk. 12V for å oppnå 36V spenning). Blybatterier er relativt billige og fungerer bra når de håndteres riktig. Et produkt med blyakkumulatorer bør helst lades etter hver bruk, selv om batteriet ikke er helt utladet. Tvert imot er det direkte skadelig for batteriet for å tømme det helt. For langtidslagring er blyakkumulatorer best å være 100% ladet. Hvis du ikke bruker produktet i lang tid, anbefaler vi at du lader den minst en gang i måneden for å holde batteriene friske.

Litiumbatterier har flere fordeler over blyakkumulatorer:

+ De har omtrent 2-3 ganger lengre liv.
+ De veier bare: 1/3 sammenlignet med blybatterier.
+ De er mindre følsomme for lite ladning.

Litiumbatterier kan også lades etter hver bruk, og bør ikke være helt utladet. Imidlertid har litiumbatteriene innebygget beskyttelse, slik at utladning vanligvis ikke skader cellene. For langtidslagring anbefales det å lade litiumbatteriet omtrent en gang i måneden.

Alle batterier mister aldersevne og bruk. Du angir vanligvis batterilevetiden til ladesyklusene. En ladesyklus er når batteriet er fulladet. Således bruker lading av et halvfullt batteri 0,5 ladningssykluser. Blybatterier håndterer vanligvis omtrent: 2-300 ladesykluser, mens litiumbatterier kan håndtere 5-700 + ladesykluser. Derfor er det en god idé å ha litiumbatteri i et produkt som brukes flittig, mens det kanskje ikke er så viktig i produkter som brukes sjeldnere.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode 93013150


Rask hjemmelevering


Fri frakt over 1000 kr


Gode priser


Åpent kjøp i 60 dager