Elektrisk bil for barn

Leter du etter en elektisk bil til barn? Da har du kommet til rett sted! Hos oss i Ruller.no finner du et kjempe stort utvalg av elbil til barn, uansett alder eller preferanser. Vi har kjente bilmerker slik at ditt barn får følelsen av å kjøre en ekte bil.
 • Garantert de tøffeste modellene
 • Garantert lavest pris
 • 60 dages bytterett
 • Vare 1 til 36 av totalt 47

  per side

  Side:
  1. 1
  2. 2

  Vare 1 til 36 av totalt 47

  per side

  Side:
  1. 1
  2. 2
  Elektrisk bil barn
  Elbil til barn kjøper du her hos oss, ikke sitt å tenk på om du skal kjøpe en elektrisk bil til ditt barn! Leve ut barndomsdrømmen? Eller har du rett og slett et barn hjemme, gutt eller jente som lenge har ønsket seg en elektrisk bil? Hos oss på ruller.no stopper drømmer å være drømmer! Vi tilbyr et stort utvalg av elektriske biler for barn, elbil til barn i alle verdens farger og varianter. Hvorfor kjøpe en elektrisk bil til barn
  Har du lenge sett for deg barnet ditt sitt uttrykk når hun eller han åpner den store gaven du har kjøpt? Når øynene blir store og munnen bare måper? Stjernene i øynene til barnet ditt! Gleden over og glede? Vi tilbyr mange ulike varianter av elektriske biler til barn, sjansen at du finner en bil som er tilnærmet din eller barnet ditt sin drømmebil er stor. Vi har store biler, tilnærmet Hammer for barn, små cabrioleter, eller hva med en råtøff mercedes elektrisk bil for barn? Fargeutvalget er også stort og du finner nok en farge som passer dere begge. Hva kan man velge mellom?
  Vi tilbyr en mengde med merker innen elektrisk bil til barn, Volvo, Lamborghini, BMW, Beamer, X-SUW og selvfølgelig klassiker som Elektrisk Mercedes til barn. Mange av elbilene til barn kommer også med fjernkontroll, på den måten kan du fint kontrollere hvor barnet ditt kjører, men uten å ta fra barnet kjøregleden.

  Slik velger du riktig elbil for ditt barn
  Med et så stort utvalg i elbiler til barn kan det være veldig vanskelig å velge rett elekstisk bil. Vi er 100% tilgjengelig for spørsmål du måtte ha, og ellers veileding du måtte ønske.

  Det første du må tenke på er hvilket underlag det er hvor du bor, og hvilket underlag du vil kjøre bilen på. Dette er en veldig god begynnelse før du tar valget om hvilken bil du vil kjøpe. Under hvert produkt finner du informasjon om hvilken type dekk, og bil som passer til hvilket underlag. Men en ting som er godt å være oppmerksom på er om elbilen kommer med gummi eller plasthjul. Om bilen skal brukes på et mer ru underlag da er det bedre med en elbil med gummihjul, mens plast passer bedre til de flatere underlagene.

  F.eks om du skal bruke bilen ute på asvalt er gummihjul å foretrekke, men om bilen skal brukes typ hjemme eller i en hall, kan du like så gjerne velge plasthjul til din elbil.

  Til slutt
  La drømmer slutte å være drømmer - bestill din elbil til barn her på nett i dag, opplevelsen ved å glede barnet ditt så mye er bare ett klikk unna. Om du har gavepapiret klart så sender vi samme dag, og du kan allerede overraske barnet ditt til helgen? En elbil til barn kan brukes til mye, hva med et kappløp i gaten sammen med andre barn? Eller en far og datter, mor og sønn kvalitetstid på en øde landevei hvor dere begge kan glede dere sammen over det elektriske leketøyet? Vi her i ruller.no er sikker på at dere kommer til å kose dere like mye begge to, og det er noe som frister til gjentagelse!