Elektrisk Sparkesykkel

En enklerere måte å komme seg rundt på enn med en sparkesykkel tror vi ikke det finnes. Med en elektrisk sparkesykkel er det i forhold til før, nå bare å plassere begge beina på brettet å nyte turen. De elektriske sparkesyklene er i tillegg så smale og nette at man kommer seg rundt over alt. I vårt sortiment finner du en elsparkesykkel som dekker dine behov, om den skal brukes til jobb eller fritid.

31 artikler

per side

31 artikler

per side

Hvorfor skal jeg kjøpe en elektrisk sparkesykkel?
Om ikke annet enn at det er utrolig gøy? En elektrisk sparkesykkel er utrolig nett og lett å ta med seg uansett hvor man skal. Du kommer deg frem overalt, bare at det går mye raskere og lettere enn til fots. En elektrisk sparkesykkel, er billig i drift den behøver bare å lades, den er miljøriktig gøy og veldig funksjonell. Man må tenke seg om hvilken behov man har før man velger hvilken modell man skal ha. Men dette er et transportmiddel som uansett gir deg masse glede og gøy i hverdagen. Det er nok ikke uten grunn at vi selger el-sparkesykler til gammel som ung. OG nevnte vi at du også ser man super kul ut der man kommer rullende?

Elektrisk sparkesykkel, er det fremtiden?
Ja sier vi, bare se på utviklingen når det kommer til elbiler, det er ikke mange årene siden det var helt utenkelig at man kunne kjøre bil på elektrisitet. Men nå er det, det mest naturlige, tidsriktige, miljørette for å nevne noen goder. Det er vel bare spørsmål om tid før alt som ruller blir elektrisk, eller hvertfall muligheten til at det er det. Det mest naturlige i verden blir å slenge seg på sitt elektriske løperhjul på vei til jobb eller skole? Eller andre fritidsaktiviteter. Og hvorfor ikke? Man sparer ikke bare tid men penger også, på parkering, veiavgifter ol. Ut i fra hvilken behov akkurat du har, så kan du velge fritt i vår nettbutikk, mellom ulike typer motor, størrelser og krefter på din nye sparkesykkel. Under hvert enkelt produkt finner du all produktinformasjon du skulle trenge for å dekke dine behov. Men selvfølgelig er vi tilgjengelig for alle spørsmål du måtte ha.

Dekker en elektrisk sparkesykkel mine behov?
Om du skal bruke den til og fra jobb, eller til fritidsaktiviteter, eller bare for gøy? Sjekk ut avstandene mellom hvor du skal og din neste lademulighet. De fleste av våre elsparkesykler har en rekkevidde mellom 10-30 km. Men så lenge du får med deg lader og det er muligheter for lading, er ikke dette en begrensing. Er du som oss, og lei av å stå i kø på vei til jobb? Men et elektrisk løperhjul så slipper du det, da kan du i tillegg ta snarveier hvor bilen ikke kommer til og har lov til å kjøre. Kanskje til og med redusere tiden til jobb betraktelig? Som personlig transportmiddel er et løperhjul veldig praktisk, og man kan ikke forstå hvorfor man ikke kjøpte ett før når man først har kjøpt det.