Elektrisk Sparkesykkel

Elektrisk Sparkesykkeler fra Ruller.no tar deg lett, raskt og miljømessig til reisemålet ditt. Si farvel til traffik og forsinkelser! Vi har sparkesykkeler for enhver smak - for pendlere som ønsker å komme raskt til toget, til forretningsfolk som enkelt og raskt skal komme fram til møter i byen og til barn som skal ha det gøy. Se vårt brede utvalg av elektriske sparkesykkeler her, du vil garantert finne noe som passer deg!

Vare 1 til 16 av totalt 32

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 16 av totalt 32

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
Lettere transportalternativ

En enklerere måte å komme seg rundt på enn med en sparkesykkel tror vi ikke det finnes.

Med en elektrisk sparkesykkel er det i forhold til før, nå bare å plassere begge beina på brettet å nyte turen. De elektriske sparkesyklene er i tillegg så smale og nette at man kommer seg rundt over alt. I vårt sortiment finner du en elsparkesykkel som dekker dine behov, om den skal brukes til jobb eller fritid.

Forskjellen mellom Ruller.no og andre

På Ruller.no er vi eksperter på elektrisk sparkesykler av alle modeller. De første varende vi begynte å selge i 2005 var elektrisk sparkesykler, da var det bare en modell med 100W motoreffekt! Idag finner du et stort utvalg av elektrisk sparkesykler på ruller.no. Vi har alt fra små modeller for de yngste, til store modeller med stor hastighet. Når du velger en elektrisk sparkesykkel bør du ta stilling til noen ulike ting:

Vil jeg ha en stor og tung elektrisk scooter, eller en kompakt og lettvekt?
Store modeller er ofte utstyrt med sete og solide luftfylte dekk. Tydeligvis bra for tilgjengelighet og kjøring, men ikke så bra hvis du vil løfte sparkesykkelen i bagasjerommet eller opp en trapp.

Hvor gammel bør personen som bruker en elektrisk sparkesykkel være?

Et elektrisk kjøretøy med en topphastighet på opptil 30-40 km / t er kanskje ikke egnet for de yngste. Husk at disse også er relativt store / tunge. På samme måte kan en 100 watt motor kraft elektrisk motor være like godt utstyrt for en voksen person.

Hvor kan sparkesykkelen brukes?

Mindre hjul passer vanligvis best på harde overflater som asfalt. Luftfylte større hjul fungerer også på f.eks grus. Vær også oppmerksom på at elektriske motorer med en effekt på mer enn 250 watt og en topphastighet på over 20 km / t ikke kan kjøres på offentlige veier. Disse bør faktisk brukes i et privat område.

Batterier, motorer og mye mer

Videre er det flere forskjellige forskjeller i komponenter, for eksempel forskjellige batterityper, forskjellige typer batterier (litium, bly), forskjellige motorer (børsteløse, børstemotorer, navmotorer), ulike rammematerialer (stål, aluminium, karbonfiber) og så videre. Mer informasjon om disse komponentene finner du i produktbeskrivelsen. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du er på jakt etter råd i ditt valg!

Hvorfor bør jeg kjøpe en elektrisk sparkesykkel?

Om ikke annet enn at det er utrolig gøy? En elektrisk sparkesykkel er utrolig nett og lett å ta med seg uansett hvor man skal. Du kommer deg frem overalt, bare at det går mye raskere og lettere enn til fots. En elektrisk sparkesykkel, er billig i drift den behøver bare å lades, den er miljøriktig gøy og veldig funksjonell. Man må tenke seg om hvilken behov man har før man velger hvilken modell man skal ha. Men dette er et transportmiddel som uansett gir deg masse glede og gøy i hverdagen. Det er nok ikke uten grunn at vi selger el-sparkesykler til gammel som ung. OG nevnte vi at du også ser man super kul ut der man kommer rullende?

Elektrisk sparkesykkel, er det fremtiden?

Ja sier vi, bare se på utviklingen når det kommer til elbiler, det er ikke mange årene siden det var helt utenkelig at man kunne kjøre bil på elektrisitet. Men nå er det, det mest naturlige, tidsriktige, miljørette for å nevne noen goder. Det er vel bare spørsmål om tid før alt som ruller blir elektrisk, eller hvertfall muligheten til at det er det.

Det mest naturlige i verden blir å slenge seg på sitt elektriske løperhjul på vei til jobb eller skole? Eller andre fritidsaktiviteter. Og hvorfor ikke? Man sparer ikke bare tid men penger også, på parkering, veiavgifter ol. Ut i fra hvilken behov akkurat du har, så kan du velge fritt i vår nettbutikk, mellom ulike typer motor, størrelser og krefter på din nye sparkesykkel. Under hvert enkelt produkt finner du all produktinformasjon du skulle trenge for å dekke dine behov. Men selvfølgelig er vi tilgjengelig for alle spørsmål du måtte ha.

Dekker en elektrisk sparkesykkel mine behov?

Om du skal bruke den til og fra jobb, eller til fritidsaktiviteter, eller bare for gøy? Sjekk ut avstandene mellom hvor du skal og din neste lademulighet. De fleste av våre elsparkesykler har en rekkevidde mellom 10-30 km. Men så lenge du får med deg lader og det er muligheter for lading, er ikke dette en begrensing. Er du som oss, og lei av å stå i kø på vei til jobb? Men et elektrisk løperhjul så slipper du det, da kan du i tillegg ta snarveier hvor bilen ikke kommer til og har lov til å kjøre. Kanskje til og med redusere tiden til jobb betraktelig? Som personlig transportmiddel er et løperhjul veldig praktisk, og man kan ikke forstå hvorfor man ikke kjøpte ett før når man først har kjøpt det.Rask levering


Fri frakt over 1000 kr


Gode priser


Åpent kjøp i 60 dager