Tilbehør & Reservedeler

Fant du ikke det du lette etter? På denne siden finner du både elektriske og bensin driven go-karts, mini-ATV'er for barn, et motorsett, slik at du kan bygge din egen elektriske bil til barn eller elektrisk motorsykkel. Du finner også elektrisk rullestol med både 3 eller 4 hjul. Det er også her du finner reservedeler og tilbehør til alle våre produkter.

Vare 1 til 16 av totalt 317

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 16 av totalt 317

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Tilbehør og Reservedeler

Er noe blitt ødelagt, mangler du noe? Trenger ditt hoverboard en oppdatering? Eller kanskje du bare liker å mekke på alt som ruller? Vi liker å tenke at vi kan tilby det meste innen tilbehør og annet du trenger til dine dupeditter.
Hvilken reservedeler kan jeg bruke?

Enten kan du bruke reservedeler når noe er ødelagt, som f.eks forbruksvarer slik som batteri. Et batteri har begrenset levetid , og ofte er det slik at batteriet til hoverboardet eller elsykkelen ikke har like lang levetid som selve produktet. Da kan et bytte av batteri være mye mindre kostbart enn å kjøpe ett nytt produkt. Og man blir også gjerne knyttet til tingene sine, og terskelen for å bytte de ut kan være høy.
Tilbehør og Reservedeler

Når vi snakker om bytte av batteri så er kan også en oppgradering av batteriet gjøre mye for produktet. Lengre rekkevidde, mindre ladetid og bedre ytelse for motoren. Med andre ord kan følelsen av å ha ett helt nytt produkt absolutt være tilstede ved investering av ett nytt batteri.

Du kan også velge mellom tilbehør som elmotor, ladere, ladeinnganger og dekk. For å si det kort og godt, nesten så mye utstyr til at du kunne bygget for eksempel ditt egent hoverboard om du hadde villet. Men så lange rammen er ok, så skal vi kunne tilby tilbehør til ditt hoverboard som dekker de fleste behov.
Bygg din egen

For mange er faktisk drømmen å bygge sin egen bil! Hvertfall for noen ti år siden så var det gjerne den ultimate sønn far drømmen og bygge en olabil eller kassebil om du vil sammen. Det ble gjerne gjort sammen hvor mang gjerne brukte et år på det før neste konkurranse i gaten var. Hos oss i ruller.no har vi tilbehør og utstyr som elmotor, batter, kjedetrekk , switch og mye mye mer!Rask hjemmelevering


Fri frakt over 1000 kr


Gode priser


Åpent kjøp i 60 dager